Produkti

Rreth Produktit

Në mënyrë që të plotësojë rigorozisht cilësinë dhe standartet europiane të produkteve, kompania ARDIT SH.P.K, ka ndërtuar një LABORATOR ANALIZASH brenda ambienteve të saj. Kështu produktet e ARDIT SH.P.K kanë mundësinë të tregtohen në të gjithë botën, duke plotësuar kërkesat e tregut të huaj. Aktualisht një KOMPANI AUSTRIAKE është duke çertfikuar produktin PELLET. Në përfundim të këtyre verifikimeve, produkti Pellet i kompanisë ARDIT SH.P.K, do të çertifikohet me EN PLUS A1.

Per cdo informacion na kontaktoni nepermjet postes tone elektronike